VERSA – Vinyl tapéta

Versa Wallcovering

VERSA kiváló minőségű innovatív projekt tapéták legmagasabb tűzvédelmi besorolással széles választékban

Az amerikai Versa Designed Surfaces tapétagyártó cég kiváló minőségű termékeit cégünk kizárólagosan forgalmazza Magyarországon.

A Versa 1955 óta gyárt prémium minőségű közületi vinyl tapétákat.  Minden tapétájuk EN13501: B-s1,d0 tűzvédelmi besorolású. Standard termékeiken kívül gyártanak pvc mentes tapétát, illetve többféle, speciális védőréteggel ellátott tapétát is különböző típusú igénybevételekre (Impact, Guard, Shield). Egy speciális eljárással igény esetén a tapétát akár légáteresztővé is lehet tenni, így nedvesebb falfelületek esetén is alkalmazható anélkül, hogy a fal gombásodása a tapéta mögött megindulna.

VINYL TAPÉTA

versa_vinyl

Az amerikai Versa Wallcoverings kiváló minőségű, innovatív vinyl tapétái új lehetőségeket jelentenek a belsőépítészeti tervezés során. Más stílusú irányvonalat képviselnek, mint az eddig megszokott vinyl tapéták. Garantáljuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, hiszen a választék óriási.  Minden tapéta a legmagasabb tűzvédelmi besorolású (EN13501: B-s1,d0)amelyeket elsősorban nagyobb projektekhez ajánlunk.

PVC MENTES TAPÉTA

versa_vinyl_pvc_mentes

A Versa Wallcovering cég egyik különleges terméke a PVC mentes vinyl tapéta, amely 12 különböző mintában elérhető. Ugyanazt a megjelenést, érzést és teljesítményt biztosítja, mint a hagyományos vinyl tapéta. Nem tartalmaz nehézfémet és formaldehid-mentes. Mosható, könnyen tisztítható, strapabíró termék. Nem utolsó sorban 20%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

SPECIÁLIS VÉDŐRÉTEGGEL ELLÁTOTT TAPÉTA

Ravelle

A Versa falvédelem fontos részét képezik a VERSA GUARD, VERSA IMPACT és VERSA SHIELD termékcsaládok, amelyek igénybevételtől függően nyújtanak kiváló lehetőséget egészségügyi, kiskereskedelmi és vendéglátóipari környezetben. Védik a falakat a nagy forgalomtól, kémiailag ellenállnak a szennyeződéseknek és a kemény foltoknak, mint például a mustár, a zsír, a tinta és a jód.

LÉGÁTERESZTŐ TAPÉTA

légáteresztő tapéta

A Versa Wallcoverings számos termékét megrendelői igényre speciális microvented (légáteresztő) eljárásnak veti alá, melynek eredményeként a termék engedi lélegezni a falfelületet, amellett, hogy tartósságát befolyásolná. A technológiát a Versa Designed Surfaces® olyan területekre fejlesztette ki, ahol kihívást jelent a pára és a nedvesség kezelése. A tapéta áteresztő képessége lehetővé teszi, hogy a lecsapódó pára vagy bármilyen nedvesség távozzon a falfelületből. A perforáció minimálisan befolyásolja a tapéta megjelenését, miközben megakadályozza a hordozó falfelület penészedését/gombásodását. A Versa Wallcoverings így nem csak az esztétikai megjelenést, a tartósságot, időtállóságot garantálja, hanem biztosítja az egészséges környezetet is.