Bemutatkozás

Wall Concept Kft. LOGO

Ismerje meg a Wall Concept történetét, és tudjon meg többet rólunk!

Cégünk 2007-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként. A Wall Concept Kft. prémium kategóriás tapétákkal vált ismertté a magyar piacon, de itt nem álltunk meg. Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül, újabb és újabb sikereket ért el az elmúlt évek során termékeink kiemelkedő minőségének és ügyfélközpontú magatartásunknak köszönhetően.

A folyamatos érdeklődés az ügyfeleink részéről és a cél, hogy minél több terméket tudjunk kínálni, nagy lendülettel vitte előre a céget, segítette fejlődésünket.

Nagy hangsúlyt fektetünk partnereink visszajelzéseire, ennek megfelelően bővítjük palettánkat. Mérföldkőnek számított 2015, amikor is cégünk további bővülésen ment keresztül, így már a melegburkolatok (vinyl padlóburkolatok, tekercses-, és modulszőnyegek), terén is állunk a megrendelők rendelkezésére. Termékpalettánk minőségi angol szövetekkel is gazdagodott.

Termékeink minden piaci szegmensben megtalálhatóak, úgy, mint vendéglátóipar, hotelek, közintézmények, irodaházak/irodák, egészségügy, szépségipar, fitness/wellness létesítmények, magánszektor stb.

Büszkék vagyunk eredményeinkre, hiszen termékeink legnagyobb szállodákban, közintézményekben, családoknál díszítik a falakat, padlókat, a visszajelzések pedig megerősítenek abban, hogy jó úton járunk.

Minden sikeres cég mögött egy szakembergárda áll. Partnercégünk minden szakmai kérdésben és kivitelezési munkában támogat, kollégák, akik nélkül elképzelhetetlen a munka. Így van ez nálunk is, családias, támogató légkör jellemzi cégünket.