TAJIMA – Vinyl padlóburkolat

tajima padlóburkolat

TAJIMA luxus vinyl padlóburkolatok irodai és közületi felhasználásra

A Tajima a professzionális használatra szánt luxus vinyl padló burkolatok legnagyobb japán gyártója. A cég 30 évvel ezelőtt jött létre és nem csupán az európai, hanem az afrikai és amerikai piacra is értékesíti termékeit.

Többéves együttműködés alapján mondhatjuk, hogy termékeik kiváló minőségűek, felhasználásuk szerint többféle típust ajánlunk ügyfeleinknek. Mind közületi, mind pedig lakossági ügyfeleink körében nagy népszerűségnek örvend, könnyen tisztítható és telepíthető termék.

AMBIENTE

A TAJIMA AMBIENTE kollekció ragasztható, fahatású, luxus vinyl padlói kiváló minőségű anyagokból készülnek. A gyártás során nagy felbontású HD filmnyomtatást alkalmaznak, amely igazi fahatást kölcsönöz a termékeknek. Az Ambiente kollekció 24 színből áll. Ajánljuk üzletekhez, éttermekhez, nagy forgalmú helyiségekhez, közületi és lakossági felhasználásra egyaránt. 1.219,2 x 177,8 mm méretben elérhető vinyl padló. A termék felső koptató rétege 0,55 mm, teljes vastagsága legalább 3 mm!

AMBIENTE UNIQ

A TAJIMA AMBIENTE-UNIQ kollekció ragasztható fa, – és kőhatású luxus vinyl padlói kiváló minőségű anyagokból készülnek. A gyártás során nagy felbontású HD filmnyomtatást alkalmaznak, amely eredeti megjelenést kölcsönöz a termékeknek. Az AMBIENTE-UNIQ kollekció 11 színből áll. Közületi és lakossági felhasználásra ajánljuk, kiválóan alkalmasak üzletekbe, éttermekbe, gondozási központokba, irodákba. A termékek többféle méretben elérhetőek, így akár halszálka fektetési mintában is rakható. A termék felső koptató rétege 0,55 mm, teljes vastagsága legalább 3 mm!

CONTRACT CLICK

A TAJIMA CONTRACT-CLICK vinyl padló kollekció merev PVC lapokból áll. A click-rendszer, valamint az új robusztus konstrukció teszi ezt a terméket különösen alkalmassá arra, hogy esetleges felújításoknál használjuk, mert könnyen és gyorsan telepíthető, közvetlenül szinte bármilyen aljzatra ráhelyezhető. Amellett, hogy látványban is egyedülálló lehet a végeredmény, a beépített akusztikus hátlapjának köszönhetően sok zajt is elnyel és vízálló.

CONTRACT LOCK

A TAJIMA CONTRACT-LOCK vinyl padló kollekció egyedi “puzzle-alakú” vinyl lapokból áll, méretei 457,2 x 457,2 mm. Az erős puzzle-kapcsolat ideális ragasztásmentes telepítéshez olyan helyiségekben, ahol erős igénybevételnek van kitéve és sok ember közlekedik. Rendkívül könnyen és gyorsan telepíthető, de könnyen el is távolítható, visszabontás nélkül cserélhetőek egyes elemei. Felhasználóbarát és nagyon tartós termék.

CONTRACT SL

A TAJIMA CONTRACT – SL vinyl padló egy szabadalmaztatott csúszásgátló hátlappal ellátott termék. A telepítés nem igényel ragasztást, a már meglévő kemény padlókra is rátehető, ezáltal időt és többletköltséget takaríthatunk meg. A 0,7 mm-es koptatóréteggel és 5 mm-es teljes vastagsággal rendelkező CONTRACT-SL termék intenzív használatra ideális. A vinyl lapok üvegszálas réteggel vannak megerősítve, így piacvezető szerepet töltenek be tartósság és kopásállóság tekintetében. Antisztatikus tulajdonsága miatt kiválóan használható pl. informatikai helyiségekben.

DENIM

A TAJIMA DENIM egy igazi “farmer” padló! A burkolólapok méretei 500 x 500 mm méretűek. A “Denim Floor” varázsa abban rejlik, hogy használat során a padlófelület egy koptatott hatást ér el, igazán egyedivé varázsolva a helyiségek hangulatát. Fiatalos, üde hatást külcsönöz.