IDEAL / CARUS – Tekercses szőnyeg

ideal carus logo

IDEAL/CARUS tekercses szőnyegek számos mintában, stílusban és színben

Az IDEAL/CARUS belga cég termékpalettája garantáltan a legjobb megoldás nyújtja az Ön hoteljének, konferencia központjának, éttermének, üzletének dekorálására, de otthonába is remek választás.

A cég által alkalmazott korszerű gyártási folyamat megfelel a legmagasabb elvárásoknak, egyedi mintákkal, akár céglogókkal dísztett szőnyegek gyártásására is van lehetőség. Rendkívül színtartóak, törés- és kopásállóak a termékek.

Igény esetén akusztikus hátlappal is rendelhetőek a szőnyegek.

A Carus Office irodai tekercses szőnyeg kollekciója ravaszul ötvözi a rendkívüli erőt és színtartósságot, rendkívüli a kopásállóságuk.

IDEAL

A belga IDEAL szőnyegeket elsősorban lakossági felhasználásra ajánljuk. A szőnyegek kellemes meleget biztosítanak, hangulatossá varázsoljak otthonainkat.

Az IDEAL termékeit rendkívül könnyű tisztítani, gyönyörűek és a kopásállóságuk is magukért beszél. Könnyen és gyorsan telepíthetőek, valamint a zajcsökkentésben is fontos szerepet játszanak. A CARUS termékekhez hasonlóan a lehetőség itt is adott az egyedi elképzelések megvalósításához.

CARUS

A belga CARUS cég tekercses szőnyegei a kényelmükről, tartósságukról már tanúbizonyságot tettek számos projekt kapcsán, ezért is ajánljuk partnereink figyelmébe a gyártó termékeit. Nem csupán arról van szó, hogy a termékek tartósak és színtartóak, hanem puha járási felületet is biztosítanak. Antisztatikus és csúszásgátló tulajdonságaik miatt biztonságosan alkalmazhatóak irodákban, szállodákban is, nagy igénybevételnek és használatnak kitett helyiségekben. Az akusztikus zajcsökkentést is meg kell említenünk, amely szintén elengedhetetlen tulajdonsága a termékeknek.

Sokféle design közül választhatunk, szabadon változtathatjuk a mintákat és a színeket, de lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is. Elég egy fénykép vagy egy vázlat, és máris indulhat a tervezés, majd a gyártás. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően a gyors gyártási folyamat biztosított, amely általában nem tart tovább 4 hétnél.