BN WALLS – vinyl tapéták

BN Walls

BN Walls vinyl tapéták számos mintában, stílusban, színben, és anyagtípusban

A BN Walls holland tapétagyártó cég az egyik legújabb partnerünk. Különböző típusú és stílusú tapétákat tervez és gyárt. 1926-ban jött létre, világszerte ismertek a termékei. Ügyfeleink nem kevesebb, mint 3000 féle design közül választhatnak. A közületi mosható, strapabíró vinyl tapétái és lakossági termékei széles körben ismertek és kedveltek, de egyedi tervezésű kollekciójuk is magáért beszél. A Wall Wizart írható, mágnesezhető és vetíthető tapéta kuriózumnak számít a piacon.

Termékeik amellett, hogy gyönyörűek, strapabíróak és moshatóak is, ajánljuk ezeket ügyfeleink szíves figyelmébe.

MURALS

Van Gogh new

A MURALS kollekció különböző dizájnerek egyedi tervezésű gyönyörű munkái, melyek kétféle alapra nyomtathatóak. Mindenki megtalálja a lakásához leginkább passzoló tapétát, különleges hangulatot teremtve ezáltal.

CONTRACT

Axis

A Contract termékcsalád közületi vinyl tapétái széles körben ismertek és kedveltek. Strapabíró, mosható, karcálló, letisztult, mégis egyedi tapéták, amelyeket elsősorban szállodák, éttermek, közintézmények belső tereibe ajánlunk. Mindegyik termék Biocid hatóanyagot tartalmaz, biztosítva ezáltal az antibakteriális falvédelmet.

WALL WIZART

BN Wallwizart

A Wall Wizart írható, mágneses és vetíthető tapéta egyszerre praktikus, remekül használható és varázslatos! Matt és fényes változatban elérhető termék, amely az írható festéknél sokkal tarósabb felület. Irodákba, tárgyalókba, de akár egy gyerekszobába is használható tapéta, hiszen könnyen tisztítható felület.

EGYEDI NYOMTATOTT TAPÉTÁK

egyedi nyomtatott tapéták

Partnereink egyedi nyomtatott tapéták gyártásában is a segítségünkre vannak. Bármilyen elképzelést megvalósítunk, legyen szó akár egy grafikáról, vagy akár egy elképzelt motívumról. Kiváló grafikussal dolgozunk, így szinte bármi lehetséges, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Kérésre referenciákat is tudunk biztosítani.