MURASPEC – Vinyl tapéta

Köszöntjük Önöket a Wall Concept Kft. nevében!

Miért érdemes termékeinket választani:

  • Tartósság:  A vinyl tapéták kiemelt tartósságot biztosítanak, jobb fakulás/kopásállósággal és szakítószilárdsággal rendelkeznek, mint a hagyományos tapéták. A falat is jobban védik, mint a festékek. Rendelkezünk 8-10 éves referenciákkal is.
  • Tűzvédelem: A Muraspec tapéták a piacon a legjobb tűzvédelmi osztályú termékek. A vinyl termékek az EU által előírt tesztek alapján B osztályba sorolhatóak. Az OTSZ szerinti menekülési és tömegtartózkodási helyeknek megfelelő besorolású termékekkel is rendelkezünk.
  • BioCide bevonat: A BioCide bevonat egy olyan vegyi anyag, amely a baktériumok és mikroorganizmusok megtelepedését gátolja. Ezáltal védi a felületet a penészesedéstől és nem igényel gyakori fertőtlenítést. Ezáltal termékeink többsége kiemelt egészségügyi helységekbe is telepíthetők.
  • Moshatóság/Tisztíthatóság: A termékeink moshatóak, így az esetleges szennyeződések a termék sérülése nélkül eltávolíthatóak. Kérjük, a termékeink tisztításával kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.
  • Gyors kivitelezés: A gyors kivitelezéssel készülő Dekor felület azonnal használható. Nem kell várakozni, hogy a több rétegnyi festék kiszáradjon és a friss festék szaga kiszellőzzön.
  • Költség hatékony: A falburkolat fenntartási- és karbantartási költségeit és hosszú élettartamát tekintve, valamint figyelembe véve, hogy mennyibe kerülne hasonló esztétikai hatást elérni festékkel, sokkal gazdaságosabb megoldás.

Kérem nézzenek szét weboldalunkon. Kérdéseikkel/kéréseikkel/időpontegyeztetéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!